Volontør i Israel

Volontør i Israel

Kunne du tenke et år i Israel? Dette fantastiske landet som oser av historie, kulturmangfold, Bibel, indre og ytre spenninger, enorme geografiske variasjoner og er en smeltedigel av dimensjoner. Bli volontør for Israelsmisjonen og jobb ett år frivillig!

Premisser:
Den Norske Israelsmisjon dekker reiseutgifter Norge - Israel t/r, og stiller bolig til disposisjon under volontøroppholdet. Det utbetales også et mindre beløp i lommepenger. Volontørene omfattes av Den Norske Israelsmisjon sine forsikringsordninger.

Det er mulig å bli volontør ved følgende steder:

Kunnskapssenteret Caspari Center Jerusalem
Varighet: 11 måneders tjeneste
Arbeidsoppgaver: Ta imot gjester på senteret, Praktisk tilrettelegging for studentgrupper og kursvirksomhet, biblioteksarbeid, oppdatering av nettsider og annet forefallende kontorarbeid.

Send gjerne en henvendelse til caspari@caspari.com for mer info.

Caspari Center har nye og flotte lokaler sentralt i Jerusalem med et stort bibliotek og rom til leie. Et år her gir deg en unik mulighet til å bli kjent med den messianske bevegelsen i Israel og ikke minst oppleve alt det spennende Jerusalem har å tilby.

Les mer om Caspari Center


Alders- og sykehjemmet Ebenezerhjemmet i Haifa
Varighet: 11 måneders tjeneste
Arbeidsoppgaver: Praktiske oppgaver knyttet til pleie, kjøkkentjenester, vaskeri og lignende.

I den behagelige middelhavsbyen Haifa lever troende arabere og jøder side om side. Her kan du være med å tjene mennesker som har levd spennende og utfordrende liv.

Les mer om Ebenzerhjemmet


Immanuelkirken i Tel Aviv
Varighet: 11 måneders tjeneste
Arbeidsoppgaver: Vaktmestertjenester, tilsyn med bygninger og kontakt med brukergrupper. Forefallende arbeid og mulighet for å bidra i menighetens musikkliv.

I millionbyen Tel Aviv har du mulighet til å bli en del av et mangfoldig menighetsfellesskap. På stedet der Peter fikk åpenbart at evangeliet også er for hedninger driver Israelsmisjonen en menighet som ønsker å fortelle om Jesus til både jøder og hedninger.

Les mer om Immanuelkirken


Kontaktpersoner vedrørende volontørtjeneste:
Hvis du er 30 år eller yngre kontakter du Kristoffer Eknes: kristoffer@return2sender.no / Tlf 986 41 193

For øvrige henvendelser kontakt Rolf Gunnar Heitmann:
rolf@israelsmisjonen.no / Tlf 22 98 85 00