Bibelskole i Israel - Investér i neste generasjon!

Gi en gave

Vipps til 566445

Gi på Facebook

Gi med kort

Investér i neste generasjon – Bibelskole i Israel

Den Norske Israelsmisjon startet opp Bibelskolekurset First:Israel i 2018, sammen med Caspari Center og Ungdom i Oppdrag – Rogaland. Høsten 2019 er Helgeland Folkehøyskole også med som samarbeidsparter. Sammen har vi utviklet et konsept som favner bredt og som tar med seg det beste fra de ulike organisasjonene, et konsept som vektlegger fordypningen i Bibelen og lidenskapen om å dele troen på Jesus med andre. 


Vi tror First:Israel vil bety noe for hele kristennorge! Derfor utfordrers du til å være med å investere i dette konseptet – gi ditt bidrag! 

Vil du være med å investere og gi en gave til et konsept som vil være til glede for hele kristennorge? Da bør du lese videre, for First:Israel er en realitet som vil bety en forskjell. Sammen med andre organisasjoner og kristne skoler har vi startet et tomåneders bibelkurs i Israel. Israelsmisjonen ønsker at dette skal være et tilbud for hele kristennorge.

Dermed er ikke dette et prosjekt for våre ungdommer, men deres ungdommer.
 

First:Israel - Bibelskole i Israel
Lengde: 1:53
First:Israel - Erlend
Lengde: 1:00
First:Israel - Kristoffer
Lengde: 1:23
First:Israel - Lena
Lengde: 0:56

Spørsmålet nå er om du vil hjelpe oss i å la flere unge oppdage Bibelens dype røtter. Den strekker seg langt tilbake, lenger enn horisonten av dagens kirkesamfunn. Røttene stikker dypt inn i historien til Abraham, Isak og Jakobs ætt og deres historie med Gud.

Den Norske Israelsmisjon vil være med å gi nye generasjoner en lengsel etter Bibelen, et engasjement for det jødiske folk og disippelgjøre ungdom.  Vi er en ressurs for hele kristennorge, da trenger vi bred støtte. Du er invitert til å bidra!
 

Invester i neste generasjon – bibelskole i Israel - del 2

 

Velkommen til å gi et valgfritt beløp, eller:

Gi 2500,- til denne kampanjen og få tilsendt:

  • Signert bok av assisterende generalsekretær med personlig takk (Vegard Soltveit, For at dere skal tro, 2018, Sambåndet Forlag)
  • Bokmerke med bibelvers fra Caspari Center

Gi 5000,- til denne kampanjen og få tilsendt:

  • Signert bok av assisterende generalsekretær med personlig takk (Vegard Soltveit, For at dere skal tro, 2018, Sambåndet Forlag)
  • Boken Jøder trenger ikke Jesus – og andre misforståelser (Avi Snyder., 2018, Lunde Forlag).
  • Bokmerke med bibelvers fra Caspari Center

NB: Dersom man ikke ønsker å motta gave, så må man gi tilbakemelding om dette.

Invester i neste generasjon – bibelskole i Israel - del 2 Invester i neste generasjon – bibelskole i Israel - del 2