Vil du vinne en reise til Israel?

Nå kan du være med å støtte arbeidet til Den Norske Israelsmisjon, og samtidig kan du vinne en tur til Israel. Det kan du også om du allerede er medvandrer.

Å være medvandrer i Den Norske Israelsmisjon (DNI) vil si å inngå en avtale om fast givertjeneste med et årlig beløp. Det er også en vinn-vinn-situasjon. Gjennom å være medvandrer er vi med på å be for et løfterikt misjonsarbeid, og vi får også muligheten til å støtte misjon på en konkret og nær måte. Vi investerer i misjon.

Samtidig hjelper vi også misjonsarbeidet med å skape en forutsigbar økonomi, slik at en kan budsjettere for gode formål. Dessuten brukes det mindre tid på administrasjon av gavene fordi AvtaleGiro benyttes, sammenlignet med gaver som en må føre manuelt. En fastgiver gir altså mer til misjon, og mindre til administrasjon.

Denne våren ønsker vi også å trekke ut en vinner av en israelstur på en verdi av 30 000 kroner. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et medvandrerskjema, så er du med i trekningen. Alle nye medvandrere som registrerer seg i 2022 innen 23. april, er med i trekning av en tur for 2 til Israel i 2023, med en verdi opptil 30.000,-! Selve trekningen vil bli gjennomført 13. Mai 2022. 

Bli medvandrer – vinn tur for 2 til Israel med Israelsmisjonen

Slik gjør du: 

Dersom du ønsker å gi et fast beløp til arbeidet til Den Norske Israelsmisjon, kan du enten fylle ut en medvandrerbrosjyre (PDF) som du kan sende inn, eller så kan du fylle ut vårt skjema digitalt på vår nettside. Takk for at du vil være med å gi evangeliet tilbake til Jesu eget folk!

Verv nye medvandrere – vinn tur til Israel

De siste årene har vi sett at stadig flere ønsker å være med å gi et fast beløp til støtte for Den Norske Israelsmisjon sitt arbeid. Nå inviterer vi deg til å være med å engasjere enda flere til å være med å støtte arbeidet.

Den Norske Israelsmisjon inviterer frivillige, medvandrere, ansatte og andre til å være med å verve nye medvandrere. På veien kan du være med i trekningen av en Israelstur (verdi 20.000,-).

Hvorfor er medvandrere viktig?

Medvandrere er viktige av flere grunner. De gir arbeidet en trygg og forutsigbar økonomi, de får eierskap til arbeidet og de gjør det mulig for oss å fortelle flere om Jesus Messias. En medvandrer er nettopp en som går sammen med den jesustroende bevegelsen i å dele det beste vi har fått, nemlig troen på Jesus.

Slik gjør du:

For å lykkes i vervingen, anbefaler vi deg å forberede deg godt. Tenk litt over hvorfor du selv ønsker å støtte Den Norske Israelsmisjon, hva det betyr for deg personlig og finn gjerne noen vitnesbyrd eller historier som har gjort inntrykk på deg.

Deretter kan du bruke ditt eget nettverk. Tenk over om det er noen som du vet er interessert i misjon og/eller Israel, og spør dem om de kunne tenke seg å bli fast giver. Et lite tips kan være å velge deg ut noen som du spør personlig. Dersom listen blir veldig lang, kan du spørre noen utvalgte personlig. De andre på listen kan du ringe, sende en SMS eller skrive en melding til på Facebook.

Dersom noen sier at de vil gjerne bli medvandrere, kan du gjerne tilby deg å fylle ut skjema for dem, da det er fort gjort å glemme det selv. Du kan enten gi dem en medvandrerbrosjyre (PDF) som de kan fylle ut og som du kan sende inn for dem, eller så kan du be dem fylle ut vårt skjema på våre nettsider. I tillegg er det lurt om du selv fyller ut et verveskjema (PDF). Da gir du oss muligheten til å følge dem opp dersom de skulle glemme å sende inn deres skjema.

Husk at skjemaet må vært sendt til post@israelsmisjonen.no innen 1. mai 2022.

Dette kan du vinne:

Dersom du verver en til fem nye medvandrere, mottar du et gavekort på Tabita.no til en verdi av 300 kroner. Om du verver fra 5 til 10, er du også med i trekningen på et gavekort på ytterligere 2500 kroner i Tabita.no.

Men om du verver 10 faste givere, eller flere, er du med i trekningen av en reise til Israel i 2023, på en verdi av 20 000 kroner. Premien vil bli trukket 13. mai 2022, og annonsert på israelsmisjonen.no.

 Verv  Vervepremie
1-5 nye: Få gavekort på Tabita til en verdi på 300,-
5-10 nye: Du er med i trekningen av et gavekort fra Tabita på 2500,- Totalt 2 gavekort
10+ nye: Du er med i trekningen av en Israelstur i 2023 – til en verdi av 20.000,-