Omsorgspakker til ukrainske flyktninger i Israel

Gi en omsorgspakke - 500 kr.

Krigen i Ukraina medfører enorme lidelser. Over 2 millioner har flyktet fra landet på 2 uker. Våre samarbeidspartnere har hjulpet krigsflyktninger i Ukraina, ved den ukrainske grensen og i nabolandene. Nå kommer stadig flere til Israel, hvor vi også hjelper til med å ta imot krigsflyktninger fra Ukraina

På grunn av situasjonen i Ukraina forventer Israel en masseinnvandring av flyktninger til landet. Svært mange ukrainere har tilknytning til landet ved at venner og familie har bosatt seg i Israel. Den Norske Israelsmisjon sitt kontor i Haifa jobber sammen med lokale myndighetene for å hjelpe flyktninger og sivile som kommer fra Ukraina. Behovet er særlig stort for basisprodukter. Derfor trenger vi støtte til å kjøpe mat- og hygienepakker for å dele ut til flyktninger i nød. Pakkene inkluderer mat med lang holdbarhet, som pasta, ris, hermetikk, o.l. I tillegg inneholder de hygieneprodukter som såpe, tannkrem/børster, med mer.

Hvordan donere en omsorgspakke til flyktningfamilier fra Ukraina?

  • Se givermulighetene lenger ned på denne siden.
  • Hver pakke koster 500 kr.
  • Din gave settes stor pris på, og er til stor hjelp for mennesker som har flyktet fra alt de eier.

Tusen takk for din gave!

Hvis behovet for omsorgspakker til flyktningene synker, så vil pengene bli brukt til annen type hjelp til flyktningene fra Ukraina som kommer til Israel.

Hvordan gi en omsorgspakke?