Grundtvig-kveld i Sele

  Fredag, Desember 14, 2018
  19:00 — 21:00
 
Fredag 14. desember set Sele bedehus på nytt fokus på nokre av julesalmane og -songane. I år med mykje fokus på Grundtvig sine tekstar, spesielt "Deilig er den himmel blå". Misjonssekretær Paul Odland kåserer. Manuela Sevland akkompagnerer. Det vert også opplesing av adventtekstar, leia av Trond Hodne. Servering og misjonsoffer høyrer med. Varmt velkommen frå både Sele og bygdene omkring.
Relatert innhold
Grundtvigs deilige blå himmel

Grundtvigs deilige blå himmel

Grundtvig sine julesalmer, særlig «Deilig er den himmel blå», kommer i fokus i adventsamlingen i Sele bedehus 14. desember.

Sted: Sele bedehus
Tidspunkt: 14. desember, kl. 19:00 - 21:00.

Sele bedehus har i flere år arrangert en sangkveld i advent, med fokus på alle de skattene vi har innen advent- og julesalmene. Misjonssekretær Paul Odland vil kåsere også denne gangen, særlig med fokus på Nikolai Fredrik Severin Grundtvig og hans liv og forfatterskap.

Grundtvigs deilige blå himmelNikolai Fredrik Severin Grundtvig (Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:N-f-s-grundtvig-portr%C3%A6t.jpg)

Vi skal synge flere salmer, både av Grundtvig og av andre, men ekstra denne gangen er alle 19 versene på Grundtvigs fortelling om de vise menn fra Østerland, «Deilig er den himmel blå». Manuela Sevland er fast akkompagnatør. Og Trond Hodne stiller både med servering og et knippe bibeltekster om advent og jul, som vi leser i fellesskap.

Det blir misjonsinfo og en god gave til misjonen. Varmt velkommen til Sele denne fredagskvelden, under Grundtvigs deilige blå himmel!

Organisasjoner