Sommerstevne 2019, Bibelskolen i Grimstad

Starter:
  Torsdag, Juni 27, 2019
  Hele dagen
 
Slutter: Søndag, Juni 30, 2019  
Sommerstevnet 2019 har overskriften: Lys for folkeslagene. Det er et rikholdig og variert program, og stevnet er tilrettelagt for familier. Meld deg på via www.checkin.no eller skriv til post@israelsmisjonen.no eller ring 22 98 86 00.
Relatert innhold

Sommerstevne 2019

Sommer, misjon, Jesus, lovsang, latter og sørlandsidyll? Høres dette bra ut? – da er sommerstevne noe for deg!

Tidspunkt: 27. juni –30. juni 2019

Sted: Bibelskolen i Grimstad (se kart)

Sommerstevne er årets store happening for Israelsmisjonen i Norge. Her samles alle generasjoner til god forkynnelse, fornyelse, lovsang og fellesskap. I 2019 vil det også være jubileumsfest fredagen, hvor flere kjente gjester kommer og bidrar.

Bibeltimer blir holdt av Elisabeth Levy, som er leder for Caspari Center i Jerusalem. Kveldsmøtene blir holdt av Shmuel Aweida som er pastor i Beit Eliahu i Haifa.

Det blir eget og spennende opplegg for de yngste, misjonstivoli og misjonsløp. Bibelskolen i Grimstad byr på flotte naturomgivelser med badestrand i nærheten.

Den Norske Israelsmisjonen feirer 175år i 2019. Det er ganske lenge, og vi skal bruke helgen til å feire, jubilere og se framover. Vi har mye å glede oss over, og vi inviterer dere til å delta på samlinger hvor vi sammen ser fremover!

Gå til sommerstevnesiden for mer informasjon, brosjyre og påmelding.

Velkommen til en spennende uke sammen med oss på Bibelskolen i Grimstad!