Eknes bedehus med besøk fra Israel

  Torsdag, September 12, 2019
  19:30 — 21:30
 
Lena Levin kommer fra Jerusalem og senteret Machaseh, og vil bl.a. dele vitnesbyrd og fortellinger fra arbeidet hun leder, hvor hjelp til kvinner og barn som erfarer vold i hjemmet er sentralt. Inger Lise Skauge er forfatter, og er aktuell med bøkene "Mine bibelske søstre" og "Som perler på ei snor". Sang av Te Deum. Enkel servering. Kollekt. Velkommen til en spennende kveld på Eknes bedehus.
Relatert innhold

Lena Levin på turné i Norge

I september kommer Lena Levin til Norge. Hun skal møte flere organisasjoner og nettverk, for å styrke og bidra til økt samarbeid og erfaringsutveksling mellom Norge og Israel.
Lena Levin på turné i NorgeLena Levin

Levin er til daglig leder for det diakonale senteret Machaseh, som arbeider særlig med kvinner og barn som opplever vold og overgrep i hjemmet. Machaseh betyr «et tilfluktssted», og det er nettopp hva senteret skal være. Et sted hvor mennesker kan finne trygghet, hvile og få hjelp.

Til høsten startet Machaseh, sammen med Caspari Center, et nytt prosjekt: Jesus-døtre. Jesus-døtre er et kvinne nettverk bestående av både arabiske og jødiske troende. Et lignende nettverk finne sikke i Israel, og vi er stolt av å kunne være med å starte et slikt tilbud for troende kvinner.

På sin Norgesturne vil Lena også delta på åpne møter, hvor du er hjertelig velkommen! Her deler hun vitnesbyrd og fortellinger, som vi tror vil gi sterke inntrykk.

Møter:

 

Organisasjoner