Nasjonalt reiselotteri - Bli med!

Reiselotteri 2019

Første februar braker det løs! Da går startskuddet for reiselotteriet som Den Norske Israelsmisjon arrangerer.

Den økonomiske rammen for lotteriet vil være på kr. 1 million og hovedinntektene kommer til å gå til undervisning og holdningsskapende arbeid.

Salgstid: 1.februar til 31. august 2019.

Mål: Salg av 20.000 lodd.

Loddene koster kr. 50,- pr. stk. og gir deg muligheten til å vinne spennende reiser til valgfri destinasjon, samtidig som du er med og støtter et viktig og meningsfylt arbeid.

Hva kan du vinne?

Premiene er reiser på opptil 25.000,- levert av Plussreiser. Premien kan enten benyttes til gruppereiser eller privatreiser dit en måtte ønske. Tilsammen er det 21 reiser man kan vinne. Trykk på knappen under for å kjøpe lodd.

Kjøp lodd

Vi trenger 175 loddselgere!

Det koster å drive misjon, og en misjonsorganisasjon er avhengig av en engasjert og frivillig grasrot-bevegelse. Derfor henvender vi oss nå til deg, og spør om du vil selge lodd i vårt store reiselotteri 2019.

Reiselotteriet er et nasjonalt innsamlingstiltak. I jubileumsåret håper vi at 175 mennesker ønsker å selge 100 lodd. Til det trenger vi deg. Dersom 100 lodd enten er for mye eller for lite, så er det selvsagt mulig å få et annet antall lodd. Trykk på knappen under for å gå til digitalt skjema, eller last ned loddselgerskjema for utskrift (PDF), for å melde deg som loddselger.

Bli loddselger