Sommerstevne 2018

28.juni – 1.juli / Hedmarktoppen folkehøyskole

 

 

Velkommen!

For alle som vil bli engasjert og lære mer om evangelisering overfor jøder – dette er uken du ikke vil gå glipp av! Alt er lagt godt til rette for fantastiske dager på Hedmarktoppen, for hele familien. Sommerstevnet passer for deg som kjenner Israelsmisjonen godt, og for deg som vil bli kjent med oss. I år er det også Landsmøte, som vil bli avholdt torsdag ettermiddag og fredag formiddag.

Avi Snyder er årets hovedtaler, lederen for Jews for Jesus Europa. Snyder har en utrolig formidlingsevne som engasjerer og utfordrer. Det siste året har han vært aktuell med boka «Why Jews don’t need Jesus – and other misconceptions». Denne er høyst aktuell, og vi har oversatt boka til norsk.

Årets tema er Frelst, og har tatt utgangspunkt i Snyders bok. Vi vet at evangeliet er Guds kraft til frelse, og Paulus bønn er at jødene må bli frelst. Hvorfor er det kristne som mener at det likevel er galt å dele evangeliet om Jesus med jøder? Sommerstevne vil gi gode og dagsaktuelle grunner til hvorfor vi bør dele evangeliet med det jødiske folk.

I tillegg møter du mange av våre misjonærer og volontører, blant annet Elisabeth Levy, Marit og Bradley Long og Tor Arne Grimstad.

Vi håper du kommer, lar deg engasjere, utfordre og kjenne på fellesskapet sammen med oss!

Hilsen

Sommerstevne 2018