Ber om forbønn for ansatte i Israel

Publisert: 15. april 2024 kl. 14:34

Sist endret: 15. april 2024 kl. 14:34

Jeg har vært i kontakt med våre ansatte i Haifa, Jerusalem og Tel Aviv, og alle har det bra etter forholdene, sier generalsekretær Jarle Råmunddal.

Natt til søndag ble Israel angrepet av over 300 droner og missiler fra Iran. Ifølge Times of Israel ble 99 prosent av missilene uskadeliggjort. Israel fikk hjelp av Jordan, Storbritannia og USA i forsvaret mot missilene.

– Vi ser situasjonen an blant annet i forhold til myndighetenes råd her hjemme, sier generalsekretæren.

Den Norske Israelsmisjon har en rekke utsendinger og lokalt ansatte i byene Jerusalem, Tel Aviv og Haifa. Alle skal være trygge nå og ha det bra etter forholdene.

I tillegg til ansatte, partnere og volontører, var også nestleder i landsstyret, Helge Standal, i Tel Aviv hvor han vikarierer som pastor i Immanuelkirken. Han forteller at han har vært urolig for hva angrepet innebærer, men sier samtidig at han ikke har kjent på bekymring.

Du blir minnet om at livet er i Guds hender og du må tenke at du er trygg med ham som din Gud uansett hvor du måtte være. Derfor har jeg ikke vært bekymret, kunne Standal fortelle til avisen Dagen.

Vil du være med å be for beskyttelse og fred for våre ansatte? 

Flere artikler