Storbymisjon / Immanuelkirken

Storbymisjon / Immanuelkirken

 

I Tel Aviv driver DNI storbymisjon, i samarbeid med partnerorganisasjoner.

Byen Tel Aviv er en kulturell og sosial smeltedigel med folk fra alle verdenshjørner. Dette gjenspeiles også i Immanuelkirken ved at alle kontinenter er representert i fellesskapet.  Kirken er et viktig samlingssted for mange messianske troende og kristne.

Immanuelkirken ligger i bydelen Jaffa og er en attraksjon for israelere og andre. Det var i Jaffa apostelen Peter fikk visjonen fra Gud om at evangeliet både er for jøder og alle andre folkeslag.  

Hver helg arrangeres det to gudstjenester, en på hebraisk-engelsk og en på engelsk. På lørdagsgudstjenesten er det barnekirke. Jevnlig arrangeres det bibelstudiegruppe, bønnemøter, møter for unge voksne og diakonale tiltak i Jaffa. I tillegg legges det til rette for treffpunkter for søkende og nye kristne.

Mange kommer også til kirken på grunn av dens utsmykninger, konserter og åpen kirke. Gjennom sine besøk får de mer enn et møte med et byggverk. De møter troende som lytter, viser nestekjærlighet og respekt, og de får et pusterom i hverdagen. Flere får også Det nye testamente i gave og et levende møte med Jesus.

Fokusområder:
- Menighetsarbeid
- Finne kreative måter å dele evangeliet med befolkningen i Tel Aviv på 
- Fellesskapsutvikling
- Familiearbeid / barnekirke

Budsjett: ca 1 700 000 kroner i året

 

Utforsk mer:

Støtt arbeidet:

  • Ved å bli fast giver
  • Vipps-nummer: 19333
  • Send sms med DNI IMMANUELKIRKEN til 2434 og gi 200 kroner
  • Benytt kontonr: 3000.15.24425, merk: Immanuekirken

Les mer